Bérelj Limuzint egyszerűen és gyorsan vagy csak tedd fel nekünk kérdésed. Töltsd ki az alábbi form-ot és amilyen hamar lehet, reagálunk. További elérhetőségeink a Kapcsolatok menüpont alatt.

A rendelést akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, amennyiben a bérlés díjából előleg átutalásra került.
Számlaszám: 10918001-00000056-96840008
Közlemény rovatba kérjük a teljes nevet, illetve 1 elérhetőséget feltüntetni.
Szolgáltatás lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni, mivel erre az időpontra más rendelést nem tudtunk felvenni.
A rendelés véglegesítésével, elfogadom a rendelési feltételeket.

Limuzin bérlés feltételei:

Bizonyos címek esetén előfordulhat, hogy a limuzin a méreteiből adódóan nem tudja megközelíteni a célállomást, ilyenkor a sofőr telefonon egyeztet az új találkozási ponttal kapcsolatban a megrendelővel. Természetesen mindent elkövetünk, hogy a lehető legközelebb álljon meg az autó az elképzelésekhez képest.

A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasokat felszólítani a kiszállásra, és az utazás azonnali megszakítására!

A Limuzinok belsejében keletkezett károkért minden esetben a megrendelő a felelős! Kérjük vigyázzanak a tisztaságra, mert amennyiben a fuvar után a limuzin belseje extra takarítást igényel, abban az esetben a tisztítás díja a megrendelőt terheli, melynek összege 30.000Ft.-

A limuzinban dohányozni TILOS!

Limuzinunk az Ön által megadott helyszínen veszi fel Önöket. A bérlés ideje alatt az útvonal szabadon választott. A sofőrre is bízhatják, de Önök is javasolhatnak. Fontos azonban, hogy az autó csak a KRESZ szabályai szerint közlekedhet. Ennek megszegésére még a sofőrt sem kérhetik! Ez kiemelten fontos az utasok ki- és beszállásánál (Kérjük, vegyék figyelembe a sofőr utasításait!). A megállásoknál öltönyös sofőrjeink ajtót nyitnak Önnek.

FIGYELEM! A limuzin szolgáltatás megrendelésével egyidejűleg Ön elfogadja, hogy Önről hang- és képfelvétel készülhet, amely a szolgáltató weboldalán (www.viplimuzin.hu), közösségi site-jain, valamint a médiapartnerink és együttműködő partnereink weboldalán megjelenik; marketing célokra felhasználásra kerülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a szolgáltatóval szemben. Amennyiben ez ellen kifogással élne, azt jelezze cégünk felé és természetesen kérésére eltávolítjuk a fényképeket, videós anyagokat.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet